Vi feirer Berge – Elverum

Vi feirer Berge

Rene julekvelden i Terningen Arena søndag med besøk av Follo og fortsatt Berge i lederrollen som trener for Elverum.

Den danske toppklubben Aarhus ville ha Christian Berge som trener. Etter tre dager i tenkeboksen og samtaler med Elverum er det klart at Christian Berge fortsetter som trener for Elverum, i hvertfall for ett år til.

Familien trives i Elverum, de har eget hus og til høsten får de skolegutt. Familien ville fortsatt bo i Elverum, og med pendling til trenerjobben i Danmark fant Christian tilfredsstillende utfordringer i Elverum etter samtalene med klubben. Derfor ligger det til rette for en håndballfest søndag kveld. Håndballinteresserte vil helt sikkert vise Berge at de setter pris på beslutningen.

Dessuten får de oppleve en skikkelig håndballkamp mot «elverumsingene» Erik «Arsen» Andersen, som er en av trenerne for Follo, og Sixten Kjernlie, som er sportslig leder for gjestene. Begge 55-åringene har spilt elitehåndball for Elverum før utdannelse og jobb trakk dem til Osdlo-området.

Bli med på å skape skikkelig Elverums-stemning under kampen søndag kl. 18.00.