Stord neste – Elverum

Stord neste

Stord kjemper for å overleve i Postenligaen. De ligger på nedrykksplass, men ajour poengmessig med Oppsal på kvalikkplass. Med seier mot Elverum kan de være på trygg grunn.

Selv om de har slitt i motbakke har Stord samtidig vist at de har mer inne når spillet sitter.

De åpnet riktignok med 4-målstap for Haslum, men de satte Fyllingen på plass med 28-23-seier, hadde bare ettmåls-tap for Drammen for 2 uker siden og går til onsdagens kamp etter en knusende 34-19-seier over Vålerenga.

For Elverum er det viktig å glemme fortsettelsen på denne turen som ender i Tyskland, og ha full fokus på tempo og sitt eget spill når de møter Stord. Med seier vil det garantert bli en sølv-medaljekamp når Drammen kommer til serieavslutningen i Terningen Arena 6. april. Denne åpningen kan ikke Elverum gi slipp på.

 

(Elverum)