Gled dere til fortsettelsen – Elverum

Gled dere til fortsettelsen

Glem at Elverum tapte 24-44 i Tyskland, for ved siden av erfaringene Elverum-spillerne får med seg så vil håndballinteresserte få se internasjonal topphåndball på sitt beste med Gummersbach.

Som ventet tok nok ikke tyskerne Elverum helt på alvor, og lagene sto likt med 6-6 etter 10 minutters spill. 10 minutter senere hadde tyskerne rykket til 14-9, og mens Elverum kom ut av stilen fram til pause utnyttet tyskerne svakheten og kunne gå til pause med konfertable 23-11. Som ventet er det klasseforskjell på internasjonal topp og nivået blant norske amatører.

I Tyskland ble forskjellen 44-25 til Vfl Gummersbach.

Fra vfl Gummersback sin nettside:

Sead Hasanefendic, trener VfL Gummersbach: Jeg innrømme at jeg ikke hadde ventet meg så bra resultat. Men vi spilte hjemme og i dag har vi lykkes med nestenalt. Semifinalen er en selvfølgelig, ingen tvil.
Christian Berger, trener Elverum Håndball: Resultatet overrasker meg egentlig ikke. VfL Gummersbach er så mye bedre. I den hjemlige ligaen møter vi ikke sterkmotstander. mine spillere kan også lære av å oppleve nivået disse spillerne lever i.

Vi er heldige som får oppleve denne kvaliteten på nært hold i Terningen Arena, søndag 3. april kl 18.00.

Kampfakta:

Vfl Gummersbach – Elverum 44-25 (23-11)

Tilskuere: 1614Mål for Elverum: Steffen Stegavik 10, Andreas Rönnberg 4, Ari Stefansson 3, Erik Toft 2, Lars Nordberg 2, Henrik 1, André Lindboe 1, Magnus Gullerud 1, Truls Moe Fjeseth 1.

Mål for Vfl Gummersbach: Adrian Wagner 7, Adrian Pfahl 6, Jörg Lützelberger 6, Drago Vukovic 5, Igor Anic 3, Geoffroy Krantz 2, Christoph Schindler 2, Josip Valcic 2, Ole Rahmel 1, Jonathan Eisenkrätzer 1.

Utvisninger: Vfl Gummersbach 3 x 2 min. Elverum: 5 x 2 min. og 1 x rødt kort.

Dommere:

(Elverum)