Talentene tok ansvar – Elverum

Talentene tok ansvar

Full hall fikk akkurat det de håpet på. EM-vinnerne Norge vant 30-26 over verdensmestrene fra Russland.

Litt nærvøs spenning var det foran denne landskampen siden EM-stjernene fra Larvik ikke kunne være med på grunn av E-cup. Men folk lot seg ikke lure av det, og de fikk skikkelig valuta for pengene. Anført av rutinerte spillere som Linn Jørum Sulland, Ida Alstad, Tine Stang og Camilla Herrem fikk 7 debutanter, deriblant Storhamars høyrekant, Gina Lorentsen, vise seg fram i prestisjekampen mot regjerende verdensmestere fra Russland.

Kampfakta

Norge – Russland 30-26 (18-13)

Mål for Norge: Linn Jørum Sulland 10, Ida Alstad 5, Amanda Kurtovic (debutant) 4, Pernille Wibe (debutant) 3, Karoline Næss (debutant) 2, Kristin Nørstebø (debutant) 2, Camilla Herrem 2, Gina Lorentsen (debutant) 1 og Tine Stange 1.

Toppscorer for Russland: Anna Sen 7.

Utvisninger for Norge: 4 x 2 min, Russland: 5 x 2 min.

Dommere: Branca Maric og Zorica Masic, Serbia.