Sjelden opplevelse – Elverum

Sjelden opplevelse

Det er ikke hverdagskost å se lag som Vfl Gummersbach i Elverum. Sist noen på samme internasjonale nivå var her var på 60-tallet.

Den gang måtte Elverum «kjøpe» topplag til Elverum. Nå har laget fått denne muligheten gjennom egne prestasjoner og kvartfinaleplass i EHF Cup-Winners-Cup. Sjansen til semifinale kunne vært der med annen trekning i denne runden, men da hadde ikke håndballinteresserte fått denne muligheten til å se et av verdens beste topplag i Elverum.

Riktignok ble møtet med dette nivået tøft for elverumsigene i Tyskland, og tøft blir det sikkert også denne gangen, men for en opplevelse det må være å få en følelse med toppnivået i den profesjonelle håndballverdenen.

Christian Berge har vel rett når han sa etter trekningen at når det ikke svenske Drott så ønsket han seg Vfl Gummersbach, ikke minst for at Elverums håndballinteresserte skulle få meg seg denne opplevelsen.

Gjestene spiller for opptil 19.000 hjemme. De skal få oppleve at det ikke blir noen dårligere stemning fra 2.000 hedmarkinger!

Ikke la sjansen gå fra deg. Det kan bli lenge til neste gang.

Fra første møtet:

(Elverum)