Gjensyn til høsten – Elverum

Gjensyn til høsten

Jonas Rennemo, Kim Tajet Skaug og Are Grongstad forlot Elverum. I år har de vært med å spille Nøtterøy tilbake i Postenligaen.

Jonas Rennemo valgte å forlate Elverum, og etter en mellomlanding i Oppsal flyttet den tidligere Elverums-spilleren sørover til Nøtterøy. Sørlandsklubben hadde allerede sikret seg en lagkamerat av Jonas fra Elverum, Are Grongstad.

Stortalentet Kim Tajet Skaug var også i Elverum, men forlot Østerdalen og flyttet sørover til sørlandsbyen for å utvikle seg videre. Det var etter en samtale med Christian Berge at han tok beslutningen. I Elverum var de ikke i tvil om talentet til den raske høyrekanten, men han trengte spilletid. Derfor var det lurt av Kim å ta turen sørover og 1.divisjons-spill.

Dersom de ikke lar seg friste av nye tilbud så kommer de tilbake til Terningen Arena, for Nøtterøy og til Posteligakamp mot Elverum.

Litt fakta fra sesongen:

Kim Tajet Skaug, født 1990. 76 seriemål på 21 kamper.

Are Grongstad, født 1988. 22 seriemål på 21 kamper.

Jonas Rennemo, født 1988. 92 seriemål på 17 kamper.