Må ikke snuble – Elverum

Må ikke snuble

Det enkleste er å minne seg sjøl om seriekampen i oktober i fjor høst da Elverum "slet seg" til ett seriepoeng. Siden den gang har Oslo-laget mistet sine beste spiller, Johannes Hippe, på grunn av skulderskade.

Med støttespiller som Hippe ute er det fort gjort å undervurdere BSK/NIF. Det holder med å minne om at de utklasset Stord i den siste seriekampen på Stord sin hjemmebane, i en kamp der Stord måtte vinne om de skulle holde liv i håpet om å unngå nedrykk.

Elverum på sin side har avsluttet med solid lagspill etter «lærdommen» hos Gummersbach. Bortsett fra at Lars Nordberg sto utenfor laget på grunn av sykdom fram til Drammens-kampen onsdag, så er laget komplett. Litt usikkert er det med Lars etter fellingen og tøft møte med gulvet etter denne kampen.

Det bør gå bra i Oslo, men BSK/NIF sier sjøl at de selvsagt spiller for seier.

Returkampen går i Terningen Arena på onsdag.

(Elverum)