Ser på spillermarkedet – Elverum

Ser på spillermarkedet

- En av oppgavene til sportslig utvalg er å holde seg orientert på spillermarkedet. Vi ønsker oss en høyre bakspiller, og det er naturlig at det blir mye oppmerksomhet når navn som Rambo dukker opp, sier Martin Gudbrandsgård, daglig leder i Elverum HH.

– Vi må få en oversikt oversikt over hvilke muligheter vi har på spillermarkedet, men det betyr ikke at det bare er å plukke som en vil, forklarer Gudbrandsgård.

Men dere hadde vel ikke takket nei til Rambo?

Elverum HH’s daglige leder smiler før han fortsetter: – Alle elverumsinger husker sikkert hvordan han herjet med oss den første gangen vi var i cupfinale i Spektrum. Alle klubber i Norge hadde sikkert sagt ja takk til en slik spiller om muligheten dukket opp, men jeg ser i HA at Rambo sjøl minner om at han fortsatt har ett år igjen av kontrakten med spanske Valladolid.

Men det er en offensiv tankegang av sportslig, smiler Gudbrandsgård.

– Uaktuelt med en slik spiller?

– Som sagt, vi sere på alle muligheter, men det er sportslig som nå saumfarer markedet og som i neste omgang tar dette med trener og så til styret.

– Har dere økonomi til en spiller som Rambo?

– Men vi har ingen Rambo. For oss er ikke dette noen problemstilling foreløpig. Sportslig utvalg har et mandat og de vet hvilke økonomiske rammer de har å gå etter, en sum som gjenspeiler seg med at to spillere forlater klubben etter sesongslutt. Dersom sportslig ender opp med flere spiller som tilsammen går utover de rammene de har fått så må i såfall ny frisk kapital inn. Budsjettet gir ikke plass til noe ekstra, slår Martin Gudbrandsgård fast.