Videre uten stil – Elverum

Videre uten stil

At Elverum hadde 15 mål å gå foran returoppgjøret mot BSK/NIF preget hjemmelaget i Terningen Arena. Riktignok holdt de seg så vidt foran i nesten 50 minutter, men gjestene ville mest og vant 29-28.

Kampen ble akkurat slik som Gummersbach-treneren  sa etter at Elverum holdt tritt med Bundesliga-kjempen i returoppgjøret i E-cupen: «Jeg er skuffet over det spillerne presterte i denne kampen. Det skal ikke skje, men det er vanskelig å heve spillerne opp på et akseptabelt nivå når de har med seg 15 plussmål fra det første oppgjøret!»

Slik må det også ha vært for Christian Berge i denne kampen. Han prøvde å dirigere spillerne fra benken, vred seg av ergrelse innimellom, knakk sammen av latter neste gang, og satte seg til slutt til ro på benken. Det var ikke dagen da det nyttet å få spillerne opp på normalt nivå, og situasjonen var at laget hadde oppnådd målsettingen: Plass i sluttspillet i Drammen etter påske!

Elverums tidligere keeper, Per Egil Riddervold ble kåret til kampens beste spiller med en redninsprosent på 38, mens Elverums keepere endte på 31% etter 12 redninger på 38 skudd på keeper.

Semifinalene trekkes torsdag 14. april kl. 13.00 mellom:

ØIF Arendal, Haslum HK, Drammen HK og Elverum HH.

Kampfakta

Kvartfinale – sluttspill

Elverum HH – BSK/NIF 28 – 29 (18 – 15)

Mål for Elverum: André Lindboe 10, Lars Nordberg 5, Ari Stefansson 4, Kim André Rinnan 2, Aleksander Børresen 2, Magnus Gullerud 2, Steffen Stegavik 2 og Leonel Ojala ett.

Toppscorer for BSK/NIF: Erlend Egeland 7.

Utvisninger, Elverum: 2 x 2 min., BSK/NIF: 4 x 2 min. og ett rødt kort.

Tilskuere: 1.104

Dommere: Ronny Andre Hell og Morten Isachsen.

(Elverum)