Haslum ble presset – Elverum

Haslum ble presset

Fem svake minutter i åpningen rettet Elverum opp før pause, men de klarte ikke ta inn igjen det de tapte på åtte minutter i andre omgang. Men de hadde press på Haslum.

Men denne seieren tok Haslum trippel denne seongen. Først cupen, eeretter serien og nå sluttspillet, alle seire avgjort den 30. i sin måned.

Men selv om gullet manglet i år så har dette vært en fantastisk sesong for Elverum, som endte med sluttspillsølv og 80.000 kroner til klubbkassa.

Det kunne fort blitt annerledes i Drammenshallen, for Elverum la virkelig press på Bærums-laget i finalen. De åpnet med 2-2, men så raknet det i de neste 5 minuttene og presset Christian Berge til timeout etter 10 minutter og 2-7 på tavla. Elverum kom på banen og var oppe på 9-9 og ett mål bak ved pause på stillingen 15-16.

Kampen var helt åpen, og spenningen var helt elektrisk. Det startet bra i åpningsminuttene etter pausen, men i 8 minutter ble konsentrasjonen like stor overfor dommere og situasjoner på banen som det de brukte av fokus på spillet. Dermed stakk Haslum fra og var 7 mål foran elverumsingene. En ny timeout av Elverum, og noe rettet seg. Elverum jaget for redusseringer, og de kom. Men avstanden opp ble for lang. Dermed ble det 4-målsseier til Haslum.

Bestemannspreimen gikk helt korrekt til keeperne på begge lag. Morten Nergaard hos Elverum (35%) og Trond Tjemsland hos Haslum (43%).

Kampfakta

Sluttspillfinale

Elverum HH – Haslum HK 24 – 28 (15-16)

Mål fr Elverum: Andreas Rønnberg 6 (2), André Lindboe 5, Ari Stefansson 4. Steffen Stegavik 4, Magnus Gullerud 2, Kjetil Aanestad, Leonel Ojala og Erik T. Toft ett hver.

Toppscorer for Haslum: Erlend Mamelund 8 (2).

Utv., Elverum: 4 x 2 min., Haslum: 2 x 2 min.

Dommere: Kim Andersen og Per Morten Sødal.