Andrè har signert – Elverum

Andrè har signert

Andrè har vært i tenkeboksen. ØIF Arendal fristet, men 22-åringen valgte å fortsette under Christian Berge i Elverum.

Utviklingen til Andre Lindboe denne sesongen har gitt resultater. «Akrobaten» på venstrekanten har vært en selvfølge for landslaget i Beach-håndball, og landslagtrener Robert Hedin har også oppdaget «lynvingen» som fikk sin A-landslags-debut sammen med klubbkameraten Magnus Gullerud for en måned siden. Ikke rart at andre klubber også melder inn sin interesse for talentet.

Men han valgte å fortsette utviklingen i Elverum, i hvert fall for ett år til.

Mange har ventet på en avklaring og aller helst signatur med Elverum, men det har dratt litt ut i tid. Til Østlendingen forklarer han det med at «det står mellom sørlandsklubben ØIF Arendal eller Elverum. Økonomien veir for ØIF Arendal, mens det sportslige taler for Elverum».

Han valgte det siste.

Dermed er en viktig brikke på plass i spillerstallen for neste sesong for Elverum.

(Elverum)