Rambo er klar – Elverum

Rambo er klar

En lang prosess er i mål. Onsdag formiddag skrev Rambo's spanske klubb, Cuatro Rayas BM Valladolid, under overgangspapirene. Før treningen samme kveld skrev Christoffer Rambo under for sin nye klubb.

Og så bar det rett inn til første treningsøkt med sine nye lagkamerater i Terningen Arena og sin nye trener, Christian Berge, for 21-åringen.

– Det har vært en lang prosess, opplyste klubbens sportslige leder, Sigmund Høye, under presentasjonen av klubbens nye bakspiller. – Men det har vært ryddig, veldig ryddig, legger han til og berømmer den måten Rambo’s klubb har opptrådd.

Men hvorfor Elverum etter den første smaken på det profesjonelle livet blant den ypperste, internasjonale elite?

– Håndballmessig var det greit, men jeg personlig var ikke klar for dette livet. Derfor er jeg takknemlig for at Valladolid lot meg vende tilbake til Norge, og når jeg først skulle hjem så var det bare Elverum som var alternativet for meg, forklarer han.

– Her i Elverum har de et fantastisk håndballmiljø som stikker dypt i lokalsamfunnet. Dessuten har laget er topp trener, mener han.

– Det er godt at vi har funnet en erstatter etter Ari (Stefansson) på høyre bakspillerplass, sier Christian Berge. – Vi har fått føle kvalitetene til Rambo og det er godt at han nå skal spille for oss, og ikke mot oss, men det vil ta tid å sette han inn i vårt spillemønster. Noen mener nok at vi nå må ta det siste steget opp i serien, men jeg holder fortsatt Haslum som det sterkeste laget i serien, sjøl om det er flere klubber nå som får flere spillere tilbake etter noen år som profesjonelle i utlandet. Og det er jeg glad for, sier Christien bestemt. – Med flere toppspillere i klubbene vil kvaliteten på Postenligaen stige og dermed presse nivået samme vegen.

(Elverum)