Kort veg til salto – Elverum

Kort veg til salto

Først litt oppvarming, så forlengs rull på gulv og deretter over pute. Så dirkte over på forlengs salto. Da snudde Christian Berge seg.

Men det gikk bra. Det Christian Berge fryktet hos spillerne skjedde ikke. Derimot satt saltoen bra hos flere av spillerne.

Det gikk fort. Spretne Kim Andre Rinnan og «kjempen» Lars Nordberg brukte ikke mange minuttene før de overrasket med saltostil. I samarbeide med Elverum Turn har Christian Berge lagt inn basistrening med turn foran sesongoppkjøringen. I første omgang ble det med denne forsmaken tirsdag og fortsettelse torsdag før spillerne tar «sommerferie» i fire uker.

Sommerferie er vel helst et luksusbegrep for spillerne som får meg seg treningsprogram for 6 av ukas dager, og den spilleren som går opp i vekt utover muskelmasse skal ha med seg en god forklaring når Christian Berge møter dem igjen i slutten av juli.

Men det er ikke bare basistreningen i turnhallen Christian har lagt inn, for bak Vianor på Grindalsmoen har spillerne hanket og dratt noen av de tyngste dekkene hos dekkleverandøren.

(Elverum)