Odin får følge – Elverum

Odin får følge

Christian Berge la merke til Simen Kroken da 18-åringen sørget for 8 mål da Elverum møtte Lillehammer i cupen i fjor. Nå skal han søke utfordringene i Elverum.

Med den siste tilveksten fra Lillehammer har Christian Berge nå styrket spillerstallen med spillere som kan heve laget i dag, og spillere som kan bli en fin tilvekst fremover.

Christian Rambo er den som det ventes mest av fra første avkast. Den venstrehendte bakspilleren har fått føle på kroppen fra den ypperste, internasjonale topphåndballen står for, og dette er erafringer han tar med seg hjem til Elverum, Norge og Postenligaen.

Odin Sundland, tidligere Strindheim, spiller på samme bakspillerplass som Rambo, og vil nyte godt av en god makker og til dels læremester. Men Odin har imponert. For et par månender siden viste han sine kvaliteter for Christian Berge. I dag er han tilbake som en del av spillerstallen i Elverum. Det er tydelig at han har brukt vårmånedene, godt forberedt til å ta utfordringene i sin nye klubb.

Simen Kroken (18)

er også bakspiller, men den høyrehendte spilleren vil etter hvert bli en som kan bli en makker til Lars Nordberg og Erik T. Toft. Spennende spiller, som helt sikkert vil få ro og tid til å bygge seg opp for en gang i fremtiden kunne utfordre en plass på laget i Postenligaen.