Fin matching – Elverum

Fin matching

Rekruttene fikk føling med nivået på 2. divisjon i Vestli Cup i Oslo.

Fin matctrening med 4 kamper og seier over Asker i bronsefinalen.

Kampene endte slik:

Bronsefinale:

Asker – Elverum 19 – 27 (10-11)

Elverums lag og mål:

Truls Almark 4, Kevin Meyvis 4, Alexander L. Pettersen, Børre N. Nordstrøm 1, Svein Strøm Pedersen 2, Rolf A. Sandberg 4, Øyvind Bakke, Karl M. Wold, Espen Stenberg 1, Håkon B. Ekren 11, Vegard B. Øien og Simen Halbakken.

Elverum – Lillstrøm 16 – 19 (8-7)

Elverums lag og mål:

Truls Almark 2, Kevin Meyvis 2, Alexander L. Pettersen 1, Børre N. Nordstrøm 1, Svein Strøm Pedersen, Rolf A. Sandberg 1, Øyvind Bakke, Karl M. Wold 1, Espen Stenberg 1, Håkon B. Ekren 7, Vegard B. Øien og Simen Halbakken.

Vestli – Elverum 32 – 24 (15-13)

Elverums lag og mål:

Truls Almark, Kevin Meyvis 1, Alexander L. Pettersen, Børre N. Nordstrøm 1, Svein Strøm Pedersen 1, Rolf A. Sandberg 6, Øyvind Bakke, Karl M. Wold 4, Espen Stenberg 1, Håkon B. Ekren 11, Vegard B. Øien og Simen Halbakken.

Asker – Elverum 25 – 28 (16-14)

Elverums lag og mål:

Truls Almark 3, Kevin Meyvis 3, Alexander L. Pettersen, Børre N. Nordstrøm, Svein Strøm Pedersen 2, Rolf A. Sandberg 3, Øyvind Bakke, Karl M. Wold 4, Espen Stenberg 1, Håkon B. Ekren 12, Vegard B. Øien og Simen Halbakken.