Kjempestart – Elverum

Kjempestart

Elverum startet Sportic Open med 36-22-seier over IFK Kristianstad.

Den svenske eliteserieklubben kjempen for å beholde plassen i den svenske eliteserien i vår. I denne åpningskampen av i HK Aranäs sin eliteturnering var det lite som tydet på at de svenske motstanderne skal slite for å unngå den samme trusselen kommende sesong. Dermed spilte Elverum inspirert og god håndball, og ifølge svenskene som kjenner Elverum sier de at Christoffer Rambo har gitt laget en helt ny dimensjon.

36-22 endte kampen etter 7-6 etter kvarter og 17-11-ledelse ved pause.

Målene:

IFK: Christian Sandberg 7 (3) Andre Olsson 4 Joakim Hykkerud 2 Johan Koch 2 Emil Karlsson 2 Lars Madsen 1 Johan Persson 1 Gustaf Ekdahl 1
Utv: 7×2 min

Elverum: Andreas Rönnberg 9 (5) Christoffer Rambo 7 Andre Lindbo 7 Steffen Stegavik 3 Kjetil Aanestad 2 Leonel Ojala 2 Lars Nordberg 2 Alexander Börresen 1 Erik Toft 1 Magnus Gullerud 1
Utv: 5 x 2 minI morgen møter Elverum finske Crocks, som i torsdagens møte med HK Drott startet med 3-2-1-forsvar. De holdt følge med Drott til pause, la om det offensive forsvaret til 3-3 og klarte seg bra, tross tap mot det svenske topplaget.

Fin erfaring for Christians gutter om finnene fortsetter med sitt offensive forsvar mot Elverum.

(Elverum)