Tøff start – Elverum

Tøff start

Elverum reiser bort og åpner Postenligaen mot Drammen fredag, - DHK, som er en favorittene i serien denne sesongen.

Postenligaen blir bedre og jevnere enn tidligere. Praktisk talt samtlige klubber har fått hjem spillere fra proffspill i utlandet og styrket spillerstallene med flere klassespillere.

Dette bør bli en sesong stinn av spenning, og ekstra spenning blir det for Elverum som møter et av de aller beste lagene allerede i starten.

Drammen har fått tilbake sin gamle spiller, Geir Oustorp, som trener etter suksessårene somhovedtrener for Byåsen. Største forandringen i spillergruppa er nok at Espen Lie Hansen har forsvunnet, men hullet etter bakspilleren er godt og vel fylt med Henrik Westgaard.

Elverum på sin side er klare til start. De drar til Drammenshallen etter to seriepoeng, men vet at seier mot Drammen i Drammenshallen blir som «bonuspoeng» og regne. For akkurat denne sesongen vil alle ta poeng for alle. Defor vil en seier i akkurat denne åpningskampen bety så mye ekstra.