Knepent tap

Årets Postenliga er spådd å bli den jevneste på mange år. Dette fikk vi erfare allerede i årets første kamp. To lag, som fortsatt er et stykke unna sitt toppnivå, bidro til en spennende forestilling for de drøyt 1100 på tribunen i Drammenshallen.

@font-face { font-family: «Calibri»; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: «Times New Roman»; }div.Section1 { page: Section1; }

Av Fredrik Ruud

Taigan dro opp stemningen allerede da gutta entret inngangspartiet i hallen og holdt koken gjennom hele kampen. Guttene var ivrige på å vise seg frem i årets første obligatoriske kamp, og da spesielt våre nyervervelser Christoffer Rambo og Odin Sunland.

Første omgang var jevn. Begge lag slet med å få i gang sitt etablerte angrepsspill og mange av målene bar preg av gode individuelle prestasjoner. Lagene fulgte hverandre frem til 6-6, men deretter tok Drammen totalt over og økte ledelsen til 10-6. En periode preget av slett forsvarsspill og en god del bom på hjemmelagets gode målvakt; Mathias Kolstad Holm. Trener Christian Berge tar time-out og ting bedrer seg litt mot slutten av omgangen. Drammen går til pause med ledelse 12-11.

De første ti minuttene av andre omgang er det ingen av lagene som klarer å ta skikkelig kontroll på kampen. Drammen er hele tiden et eller to mål foran. Det neste kvarteret er det Drammen som gjør mål, mens Elverum gjør alt til en oppvisning for DHK sin målvakt. Utallige bomskudd gjorde at Drammen dro litt i fra og var på det meste i en fem måls ledelse. En god Morten Nergaard og en våken Erik Toft bidrar til å holde Elverum inne i kampen.

En god sluttspurt anført av Steffen Stegavik er med å skape liv i kampen igjen og 45 sekunder før slutt er Elverum bare et mål bak. Et par bom er derimot nok til at Drammen drar i land seieren med 27-26.

Stemningen i garderoben etterpå bar preg av skuffelse, men like fullt en iver etter å revansjere seg. Allerede på onsdag er det cupkamp borte mot Fjellhammer og neste søndag årets første hjemmekamp mot BSK/NIF. Og det er ingen tvil om at publikums støtte trengs for igjen å gi laget en positiv opplevelse

På banen for Elverum var Morten Nergaard (48 % redn), Steffen Stegavik (8 mål), Magnus Gullerud (6),  Erik Toft (5), Leonel Ojala (2), Andre Lindbo (2), Christoffer Rambo (2), Lars Nordberg(1),  Andreas Rønnberg og Aleksander Børresen.