Gjensyn i cupen – Elverum

Gjensyn i cupen

For et år siden sluttet André Tønnesen i Elverum og flyttet hjem til Romerike og spill for Fjellhammer. Nå møter han sin gamle lagkamerater i 3. runde.

Men André er ikke den eneste hos Fjellhammer som har spilt for Elverum. Laget trenes av Dag Vidar Jonassen, som også har spilt for gjestene i Fjellhammerhallen. Det var sesongen 2002/03 Jonassen var Elverumsspiller i 1. divisjon.

Nå skal han utfordre sin gamle klubb. Egentlig bør denne kampen gi en solid gjennomkjøring for Elverum, og plass i 4. runde av NM-cupen, men det er ingen selvfølge. Fjellhammer satser for å finne tilbake til Postenligaen, og de er på veg. De havnet midt på tabellen i 1. divisjon i fjor, så siktemålet ligger nok høyere i år. Laget hadde ikke store problemer i forrige runde da de spilte det gamle storlaget O.S.I. av banen med 31-23-seier.

I den kampen sørget Simen Alexander Lund for 9 mål og Tor Henning Forberg for 8, 17 mål til sammen for disse ti Fjellhammerspillerne.