Revansjelysten gjeng – Elverum

Revansjelysten gjeng

Årets andre seriekamp på søndag og det er en revansjelysten gjeng som tar imot BSK/NIF i Terningen Arena.

Imorgen, søndag, er det klart for årets første hjemmekamp i Postenligaen. Elverums kaptein, Lars Nordberg, kan fortelle om en revansjelysten gjeng som entrer banen. «Vi har jobbet mye med samhandling denne uka og vi føler selv at samspillet begynner å sitte bedre», forteller Lars. Samtidig legger han til at prestasjonen ikke var på topp mot Drammen, men at det forhåpentligvis løsner allerede i morgen. «BSK/NIF har skapt problemer for oss i seriesammenheng tidligere. Vi må være maksimalt skjerpet, selv om vi slo de ganske greit i en treningskamp før sesongen,» avslutter kaptein Nordberg.

En annen som gleder seg til kamp er Odin Sundland, han debuterer i en obligatorisk kamp på hjemmebane i morgen. «Jeg gleder meg veldig til å komme igang. Den største utfordringa blir å slippe seg løs og gjøre akkurat det samme som både jeg og vi gjør på trening,» sier en spent Odin. Han legger til at det viktigste uansett er at det klaffer for laget, slik at to poeng blir igjen i Elverum.

Kaptein Lars Nordberg oppfordrer «hele» Elverum til å møte på kamp og understreker viktigheten av å ha den åttende spiller i ryggen. «Publikum gir oss et enormt «kick» og er ofte med på å avgjøre jevne kamper i vår favør.»

Kampstart er 18.00 i Terningen Arena.