Elverum viser fremgang – Elverum

Elverum viser fremgang

Elverum vant 35-26 over gjestene fra Oslo, etter 16-12 ledelse til pause.

Elverum spilte på seg litt selvtillitt i kveldens kamp mot BSK/NIF. Før kampen ble det lagt vekt på å bedre samspillet og det kollektive angrepsspillet, og tidvis så vi mange tegn til en klar forbedring fra forrige seriekamp mot Drammen.

«Jeg er meget fornøyd med disiplinen i angrepsspillet, samspillet og forsvarsspillet,» sier en fornøyd Christian Berge. Han legger til at vi fortsatt ikke er verdensmestere, men at det som skjer på banen idag er et klart steg i riktig retning.

Tidligere Elverumspiller, Per Egil Riddervold, var sånn ok fornøyd med kampen. «Vi begynner å henge litt med hodet når det butter litt imot, istedenfor å brette opp ermene å kjempe videre.» Han sier videre at BSK/NIF hadde alt å vinne denne kampen, men at han gjerne skulle sett at det ble litt jevnere.

Toppscorer for Elverum idag, Erik T. Toft, var godt fornøyd med kampen. «Det klaffer bra for meg, men det viktigste er uansett at det klaffer bra for laget. Det er morsomt å spille når bevegelser å timing sitter som det skal.»

Nå venter to bortekamper mot FyllingenBergen, både i seriesammenheng og cupen, før neste hjemmekamp er 2.oktober mot Nøtterøy.

Toppscorer Elverum: Erik T. Toft, 6 mål

Toppscorer BSK/NIF: Johannes Hippe, 6 mål

Tilskuere: 1278