Gutta er klare – Elverum

Gutta er klare

En viktig bortekamp for Elverum, når de idag møter FyllingenBergen på bortebane i Stryn.

Lagets ene oppmann, Roger Næss, kan fortelle om en opplagt gjeng som har funnet seg godt til rette på hotellet i Nordfjordeid. «Vi har gått en tur, spist kampmåltid og hatt et møte før kampen i ettermiddag. Sola skinner og samtlige er friske og opplagte,» sier Roger. Han forteller videre at hallen ikke var av ypperste kvalitet, men siden de fikk ei treningsøkt der igår så skal ikke det by på noen problemer i dagens kamp.

Elverums playmaker, Steffen Stegavik, ligger på massasjebenken til fysio Øyvind Bronken når vi tar en prat med han. «Vi er tent og gleder oss til kamp,» sier en opplagt Steffen. Hotellet i Nordfjordeid er omgitt av vakker norsk natur og Steffen kan fortelle om en fin spasertur i sola tidligere idag.

Bilde av Steffen på massasjebenken, finner du på Twitter.