Ny Elverum-smell – Elverum

Ny Elverum-smell

Elverum gikk på sitt andre tap for sesongen i dagens bortekamp mot FyliingenBergen. Resultatet ble 26-24.

Etter forrige kamp trakk trener Christian Berge frem; disiplin i angrepsspillet, samspillet og forsvarsspillet som det positive i den kampen. I dagens kamp mot Fyllingen, var det kun forsvarsspillet som var på samme nivå. Fremover på banen var det lite som minnet om forrige helgs kamp mot BSK/NIF.

Hele 17 tekniske feil og dårlig kollektivt angrepsspill gjorde at Elverum aldri klarte å få noe overtak på laget fra Bergen. Elverum ledet 1-0 og 2-0, men etter det fulgte lagene hverandre tett. Med Fyllingen hele tiden i ledelsen og med fortjent 13-12 ledelse til pause.

I andre omgang holder Fyllingen på denne knappe ledelsen, helt til det gjenstår ti minutter og Elverum går opp i ledelse 22-21. Christian Berge tar en time-out og maner laget til å spille klokt i angrep og unngå å ta dårlige sjanser å tidlige avslutninger. Desverre klarer Fyllingen å dra litt i fra på slutten og vinner 26-24.

Kampen sett under et, så er det helt klart at feilprosenten må ned og at angrepsspillet må bli betydlig bedre. Og vi får håpe at det løsner allerede førstkommende onsdag, når det igjen er bortekamp mot FyllingenBergen. Denne gang i cupen.

Toppscorer Elverum: Christoffer Rambo, 12 mål

Toppscorer Fyllingen: Eivind Tangen, 8 mål