Cupeventyret fortsetter – Elverum

Cupeventyret fortsetter

Elverum skal nok en gang over til vestlandet, denne gang er det cupkamp mot FyllingenBergen.

I morgen, onsdag, er det klart for det andre oppgjøret på under en uke mot FyllingenBergen. I lørdagens kamp, som forøvrig gikk i Strynhallen, ble det tap 26-24. Den kampen var i Postenligaen, morgendagens kamp er i Norgesmesterskapet.

På spillermøtet før dagens trening, var det enighet om å nullstille og å se fremover. Det er nå viktigere enn noen gang å ta kamp for kamp. Christoffer Rambo håper å allerede kunne «reise kjerringa» mot Fyllingen og gleder seg til kamp på onsdag. «Vi må prøve å gjøre ting litt enklere for oss selv. Det har vært litt forknytt i det siste, spesielt i angrepsspillet, og vi håper at vi kan slippe oss litt løs slik at vi igjen kan finne den flyten vi hadde i Sverige før seriestart,» sier en spent Rambo.

Dagens trening besto av mye terping, men også en del lek og moro. Bokstavleken og andre utradisjonelle aktiviteter bidro til mye latter blant samtlige. Selv om det unge laget tapte alle tre oppvarmingsøvelser.