Seier mot Nøtterøy – Elverum

Seier mot Nøtterøy

En god første omgang ga Elverum en 17-11 ledelse til pause. En svak andreomgang derimot, holdt på å ødelegge festen for de 1400 tilskuerne i Terningen Arena.

Før kampen var det fokus på å nullstille seg totalt både mentalt og taktisk. Elverum skulle stille med blanke ark i møtet med Nøtterøy i Postenligaen. Og første omgang var feiende flott. Høyt tempo, kanonbra forsvarsspill og en «vegg» ved navn Morten Nergaard bidro til ledelse 10-4 og 14-7 underveis i omgangen. Litt småfeil på slutten av omgangen, men like fullt fortjent ledelse 17-11 til pause.

I pausen skulle de menneskene rundt kampene hedres. Elverum ble stemt frem som Årets arrangør sesongen 10/11. Norsk Topphåndball var tilstede i pausen, og ga denne arrangørstaben den heder de fortjener.

Andre omgang var langt fra så god fra Elverum sin side, som den første omgangen var. Spillet bare preg av litt nervøst og ubestemt. Nøtterøy var kun et mål bak knappe ti minutter før slutt, men et hardtkjempende Elverum sikret seier 28-26. Det gledelige var viljen til å bevise noe idag. Og gledelig var det også at hele 1400 tok turen til hallen. Nå venter to europacupkamper mot Valladolid, før det tv-sendte hjemmeoppgjøret mot Viking. I disse kampene skal vi fylle hallen.

Toppscorer Elverum: Christoffer Rambo, 7 mål

Toppscorer Nøtterøy: Maximillian Jonsson, 8 mål