Hilsen fra Spania – Elverum

Hilsen fra Spania

Styreleder, Tonje Nohr Smedstad, er på plass i Spania og har sendt oss et leserbrev og noen bilder.

Turen fra elverum startet kl. 04:00 fredag morgen. Reisen gikk greit men varte «en god stund»; klokken 18:30 tikket vi inn på Hotell Foxa. Minutter senere var vi på plass i hallen og helgens første økt. Mottagelsen har vært helt topp og vi opplegget like bra. Her har vi noe å gjengjelde neste helg! Kvelden ble avsluttet med mat, avslapning og litt Spansk håndball.

I skrivende stund er gutta igang med fotball og siste økt før kamp. Valladolid avsluttet treningen før oss. Det er godt humør i gruppa og konkurranseinnstinktene er på plass! Christoffer har hilst på gamle lagkamerater og Guri knar på Lars. Ikke helt topp angrepsformasjoner ENDA! Etter trening skal vi spise lunsj og ha taktikkmøte. Spenningen kommer snikende…..