Opptur mot Viking – Elverum

Opptur mot Viking

Elverum fikk seg en opptur i søndagens kamp mot Viking og sikret seg seier 37-30, etter 18-15 til pause.

De snaue 1500 på tribunen i Terningen Arena fikk servert en god forestilling når Elverum og Viking møttes til dyst. Kampen bar preg av høyt tempo, men ikke minst kontante skudd og severdige scoringer. Mange av dem signert kampens beste spiller; Christoffer Rambo. Temperaturen var tidvis høy i Terningen, men spillerne beholdt roen kampen igjennom.

Det var en fornøyd Christian Berge etter kampen. Han mente at dette var det beste Elverum har prestert i en obligatorisk kamp i år og at det nærmet seg nivået man hadde i Sverige før sesongstart. Hele versjonen av feiringen med «eplesangen» kan du se øverst i denne artikkelen.

Mange fikk seg en støkk da Steffen Stegavik måtte hinke av banen tidlig i første omgang. Han sier selv at det mest sansynlig handler om en strekk i leggen og at det er usikkert hvor lenge han blir ute. «Vi får vente en dag eller to og se hvordan det går, men jeg håper jeg er klar allerede til neste helg,» sier Steffen.

Neste helg er det bortekamp mot Runar, før det venter en liten landslagspause, hvor vi forøvrig har med hele åtte spillere.

Toppscorer Elverum: Christoffer Rambo, 11 mål

Toppscorer Viking: Kjetil Strand, 11 mål

Tilskuere: 1414