Overlegen seier – Elverum

Overlegen seier

Elverum reiste til Sandefjord uten Steffen Stegavik og skulle møte et lag i form; Runar. Det ble en overbevisende seier.

Mange lurte nok på hvordan det skulle gå da Steffen Stegavik ikke kunne spille kampen borte mot serielederne. Men Andreas Rönnberg står frem sammen med alle de andre guttene og nedsablet Runar på best tenkelige måte. 

Steffen Stegavik sier til ehh.no at det var en maktdemonstrasjon av våre gutter og at det i hovedsak var forsvar- og keeperspillet som bidro mest til at det ble den seieren det ble. «Morten Nergaard står fantastisk og har en redningsprosent på nesten 60, men mye av æren skal også våre tre strekspillere ha. Gullerud, Børresen og Ojala jobber febrilsk i forsvar og har noen solide blokkeringer som gjør at Nergaard noen ganger får en enkel jobb bakerst,» sier en glad Steffen.

«Vi står veldig bra i forsvar og i tillegg bommer vi ikke så mye som vi har gjort tidligere i sesongen,» sier Morten Nergaard. «Jeg er kjempefornøyd med kampen og denne seieren her. Det smakte godt,» avslutter han.

Nå venter en ukes landslagspause fra seriespillet, hvor åtte av våre spillere er opptatt. Resten trener for fullt her hjemme.