Laget samlet igjen – Elverum

Laget samlet igjen

I dag var laget for første gang fulltallig igjen etter en uke med flere spillere på landslagsoppdrag.

Andreas Rönnberg og Leonel Ojala er tilbake fra Finland, hvor de gjennomførte to kamper mot Nederland. Desverre ble det tap med tre mål i begge de kampene. For Ojala var det første gang på det finske landslaget, og han kan fortelle om en god opplevelse med sine nye lagkamerater. Rönnberg kom tilbake en brukket nese, men var med på trening i dag og er klar til kampen på onsdag.

Christoffer Rambo er tilbake fra spill for a-landslaget i Bring-cup. En cup Norge forøvrig vant etter seier i tre av tre kamper. Morten Nergaard, Andrè Lindboe og Magnus Gullerud er tilbake etter en uke på rekrutt-landslaget. De møtte tøff motstand over tre kamper mot rekrutt-landslaget til Danmark.

Det er kun to treninger før bortekampen mot Herulf på onsdag. Treningen i dag bar preg av å finne tilbake samhandlingen før kampen. I morgen er det et møte om kampen og siste trening før avreise onsdag.

Lars Nordberg fikk seg et kutt i panna under fotballen på oppvarminga på dagens trening. Han måtte sy fire sting, men er i god form og klar til kampen.