Follo kommer på besøk – Elverum

Follo kommer på besøk

På søndag kommer Follo til byen, for å prøve å ta skalpen på våre håndballherrer.

Follo har gjort en bra figur så langt i sesongen og står med fem seiere og tre tap. Med det innhar de fjerdeplassen på tabellen, kun to poeng bak serielederne; Elverum. I forrige runde slo de våre overmenn, Fyllingen, 27-23 på hjemmebane. Faktisk er Follo det laget som ligger oss nærmest i antallet tilskuere på hjemmekamper, kun 50 tilskuere færre i snitt. Det er også verdt å nevne at Follo var det eneste laget som slo Elverum i treningskamper før sesongen, også den kampen gikk i Terningen Arena.

Elverum på sin side har vist en fantastisk form de siste kampene, toppet med kjempekampen mot ØIF Arendal i forrige serierunde. Hele troppen er skadefri og klare til kamp, i jakten på to nye poeng. 

Det er ventet mye folk til kampen, og det jobbes med å få til en provisorisk tribune allerede til i morgen, men det er ennå ikke avklart. Uansett så skal vi pynte enda mer på vårt tilskuersnitt og fylle hallen til randen av elleville supportere. Det kan lønne seg å være tidlig ute.

Kampstart er 18.00. Billetter selges utenfor hallen fra 16.30. Dørene åpnes 17.00.