Lekestue mot Follo – Elverum

Lekestue mot Follo

Kampen bar preg av to heltente lag og det var høy temperatur kampen igjennom. Etter 16-9 til pause, endte det til slutt 33-26.

De første minuttene smalt det i begge lags forsvar. Knallhardt spill og tidvis taklinger som er helt på grensen, gir dommerne mulighet til å gledelig dele ut en rekke gule kort.

Sett bort i fra det, er det Elverum som tar føringen i kampen og går raskt opp i en 8-3 ledelse. Forsvaret er stengt og bak fortsetter Morten Nergaard på det nivået han har holdt i alle de siste kampene. Christoffer Rambo og André Lindboe herjer fremover på banen. Til pause står det hele 16-9.

Andre omgang starter litt dårligere enn vi var i første omgang. Vi slipper Follo litt innpå i kampen, men ikke nærmere enn fem mål bak, på stillingen 20-15. De «på kanten» situasjonene fortsatte i andre omgang, og midtveis måtte Rambo ut med rødt kort. Et kort som ut i fra kampforløpet kunne virke litt strengt. Likevel kunne Elverum dra i land seieren med 33-26.

Taigan sang «lekestue» og de 1790 på tribunen trampeklappet laget inn til seier. Nok en kamp med fantastisk stemning på tribunen. Neste søndag er det Sandefjord borte, mens onsdag deretter kommer Haslum til Elverum.

Toppscorer Elverum: Christoffer Rambo og André Lindboe, 9 mål

Toppscorer Follo: Vasja Furlan, 9 mål