Hektisk kamphelg – Elverum

Hektisk kamphelg

Til helga kommer Strindheim nedover fra Trondheim for å spille to treningskamper mot Elverum. De kommer i tillegg til a-laget sin kamp mot Sandefjord og rekrutt sin kamp mot Ull-Kisa, begge på søndag.

Strindheim

Strindheim tar turen nedover med sitt 2.divisjonslag for å møte rekruttene til kamp på fredag og rekrutter ispedd en del a-lagsspillere på lørdag. Strindheim var i 1.divisjon i fjor, men rykket ned igjen til 2.divisjon. I år er målet å på nytt ta turen opp i nest øverste divisjon.

Elverum har flere spillere og lagledere med bakrunn i Strindheim og for disse blir det et hyggelig gjensyn med gamleklubben.

Kampene går fredag klokken 20.00 i TA og lørdag klokken 14.30 i TA.

Søndag spiller rekrutt mot Ull-Kisa klokken 16.00 i TA og a-laget har bortekamp mot Sandefjord.