Elverum knuser Ull/Kisa (3.div) – Elverum

Elverum knuser Ull/Kisa (3.div)

Søndag ettermiddag tok Elverum imot Ull/Kisa til 3.divisjonskamp i Terningen Arena. Ull/Kisa står uten poeng hittil, så det så mørkt ut for bortelaget når de møtte et sultent og ungt mannskap fra Elverum

Søndag ettermiddag tok Elverum imot Ull/Kisa til 3.divisjonskamp i Terningen Arena. Ull/Kisa står uten poeng hittil, så det ser mørkt ut for bortelaget når de møter et sultent og ungt mannskap.

Kampen starter med at florerer med offensive feil for begge lag og Elverum sin benk ser seg nødt til å ta Time Out allerede etter 7 minutter av kampen på stillingen 2-2. Den ser ut til og ha god nytte for Elverum som umiddelbart får seg tremålsledelse. Halvspilt 1.omgang og Elverum fosser ifra å skaffer seg en solid ledelse på 9-4. Elverum får kampens første 2-minutter etter 19 minutters spill. Ull/Kisa tar timeout på stillingen 11-5 til Elverum. Begge lag får 2-minutters utvisning etter hverandre etter 22 minutters spill. Stillingen er nå 13-7 til Elverum. Kampen går som den har gjort og Elverum er oppe i en 16-7 ledelse når det står igjen 1 minutt av 1.omgang. Stillingen til pause er 17-8.

2.omgang går i samme tempo og Elverums vei som i første. Elverum er oppe i 25-12 ledelse når vi har spilt 7 minutter ut i 2.omgang. Elverum er fortsatt sultne tross en stor ledelse mot et Ull/kisa lag som sliter med å holde styr på backene til hjemmelaget. Etter 12-minutters spill så har hjemmelaget en 30-13 ledelse! Ull/Kisa skal ha at de har med et publikum som lager liv på tribunen tross at laget ligger under 34-18 etter 20 minutter. Dette virker som en positiv kraft på spillerne som har fått opp farten i angrep.Slutteresultatet blir 39-23 til Elverum.

Tilskuertall: 36

Elverums lag og mål: Vegard B. Øien, Simen Halbakken, Karl M. Wold 5, Rolf Sandberg 7, Svein Strøm Pedersen 4, Kevin Meyvis, Håkon B. Ekren 4, Christian Helgerud 7, Olav Askeland 1, Truls Almark 1, Truls Ervik 2, Mishels Liaba 5.