Sliteseier mot Sandefjord – Elverum

Sliteseier mot Sandefjord

Det ble en real sliteseier borte mot bunnlaget Sandefjord.

Allerede etter knappe fem minutter måtte Christian Berge levere time-out kortet for å ta en prat med spillerne, da var stillingen 4-1 til Sandefjord. Spillet bedret seg og lagene var like langt på stillingen 6-6 etter drøye ti minutter. Lagene følger hverandre tett resten av omgangen, men Elverum klarer å slite til seg en to måls ledelse og 15-17 til pause.

Andre omgang starter lang bedre for Elverum, som raskt tilriver seg en fem måls ledelse. Denne gang er det Sandefjord som må ta en tidlig time-out. Den ser ut til å fungere delvis, da Sandefjord kjapt knapper innpå et par mål. Resten av omgangen er lagene jevn, med Elverum hele tiden 4-5 mål foran. Uten å overbevise så vinner Elverum til slutt 32-27.

På onsdag smeller det i Terningen Arena, da kommer Haslum på besøk. Vi kommer tilbake med mer info om den kampen allerede i morgen.