Årets høydepunkt – Elverum

Årets høydepunkt

Det er ingen tvil om at det er årets definitive høydepunkt som står for tur når Elverum i morgen tar i mot Haslum til det definitive toppoppgjøret i herrenes Postenliga.

I dag ble den siste finpussen angående taktikk lagt på et møte i forkant av trening. Nå er alle forberedelser gjennomført, som gjør at vi skal stå så godt rustet til morgendagens kamp som overhodet mulig. Troppen er skadefri og samtlige er ivrige på å gjøre en god figur foran stinn brakke i Terningen Arena. Vi minner om at Haslums største stjerne, Erlend Mamelund, er meldt klar til kampen. Da skal alt være klart til toppkamp.

I og med at det ble exit cupen relativt tidlig, er det nok dette som kan kalles for årets lille cupfinale. Det merkes på stemningen i byen, og ikke minst hos Hagen Sport, som selger billetter til kampen. Det har vært en jevn strøm av kunder som vil ha billett, i hele dag.

Det kan nevnes at det også i morgen selges billetter hos Hagen Sport. Billettlukene i hallen åpner klokken 16.30, to timer før kamp. Dørene inn til selve hallen åpner klokken 17.00, 1,5 time før kampstart. Vi minner om at det er fri seteplassering for de som ikke har kjøpt fast seteplass eller hvor det er reserverte plasser. 

Og når hallen først fylles, er det kjempemotiverende for spillerne om stemningen er på topp allerede under oppvarmingen. Taiga`n vil gjerne ha flest mulig folk ved sin side til å hjelpe til å lage kjempestemning. Vi skal også vise det norske tv-publikumet at vi ikke bare er et godt håndballag, men også Norges desidert beste publikum. Kampen blir overført på TV2 Zebra.

Du er hjertelig velkommen, vi gleder oss!