En julehilsen – Elverum

En julehilsen

Vi er halvveis i sesongen, og vi feirer julaften på tabelltopp. I den anledning vil vår trener Christian Berge si noen ord til våre trofaste supportere.

Hadde noen sagt til meg før sesongstart; at ved juletider så topper Elverum, ville jeg vært veldig fornøyd med det. Vi fikk en dårlig start der lagets samhandling fungerte dårlig, som resulterte i tre tap. Jeg hater å tape og kjenner det stikker litt i meg når jeg nå tenker på disse kampene igjen.

 Vi lærte mye av motgangen vi hadde fra start, vi visste at vi var et bra lag, men rollefordelingen ikke var tydlig nok. Vi fikk rettet på dette og samhandlingen ble mye bedre. Noe laget beviste til gangs mot Valladolid. Gjennom to E-cup kamper fikk vi spilt på oss den nødvendige selvtillitten til å prestere på det nivået vi ønsker.

 Det var mange høydepunkt i første del av serien, for meg stikker tre seg ut som veldig gode prestasjoner. Kampen mot Viking hvor vi store deler av kampen spiller glitrende håndball og kontrollerer kampen totalt. Kampen mot Follo der vi spiller et forvar og målvaktspill som var veldig bra. Sist men ikke minst kampen mot Haslum, som ikke blir husket for en veldig god prestasjon fra vår side, men desto bedre var prestasjonen fra de 2500 supporterne som møtte opp og var virkelig klar for kamp. 

Vi synes vi har prestert godt frem til idag, men i idrett er det historie. Vi er veldig sultne på å forbedre prestasjonene våre i andre halvdel av sesongen.

Jeg ønsker dere alle en god jul! Og håper at jeg kan ønske dere alle et godt nytt år, når vi møtes i hallen 3.juledag.