Alle gode ting er 3 – Elverum

Alle gode ting er 3

Vi har spillt to kamper mot Fyllingen i år, begge har endt med knepne tap. Når vi inviterer til romjulsfest den 3.juledag, er det for å ta en herlig revansje.

Fyllingen har så langt hatt en sesong på det jevne, og ligger plassert midt på tabellen etter halvspillt serie, men bare fem poeng bak serieleder Elverum. Og utifra de to oppgjørene tidligere denne sesongen, så kan vi forvente et Fyllingen med selvtilliten i behold før møtet med Elverum. Den gang endte det med 1-, og 2-målstap for Elverumsgutta.

Elverum på sin side, har etter en famlende åpning, vist til solide resultat i flere kamper. Det er ingen tvil om at revansjelysten er til stede når et av de to lagene som har slått Elverum i år, kommer på besøk. Guttene har nå hatt et par dager fri, før håndballens «Kvelden før kvelden» foregår i Elverumshallen idag fra 15.00. Siste trening før denne meget viktige kampen.

Til vår fantastiske og trofaste publikum kan jeg nevne at billettsalget i Terningen Arena starter klokken 14.30. Hallen åpner klokken 15.00. Kampstart klokken 16.00! Kafeen vil servere alkoholholdige varer før kampen, kombiner det gjerne med en liten matbit.

Vi var 2600 på tribunen mot Haslum! Kan denne romjulsfesten gi oss tilsvarende mot Fyllingen?