Nyttårshilsen – Elverum

Nyttårshilsen

Styreleder i Elverum Håndball Herrer, Tonje Nohr Smedstad, vil overrekke en nyttårshilsen til alle våre trofaste supportere.

1.omgang

Nå leser vi 2012 med en hektisk høst bak oss. I håndballverdenen, er vi nå halvveis i håndballåret 2011/2012. Pauseresultatet halvveis er som nummer en i serien! Vi skulle så gjerne ha vært i Spektrum i romjulen, men det må bli i år (?)

Laget har heldigvis vært lite plaget med skader og vi har hatt en flott stigning i sesongen. Ikke minst viste vi oss litt frem mot Valladolid i Terningen Arena. Det er også fint at yngre spillere kommer på spillerlisten.

Vi har også fått til et samlingspunkt med eget håndballkontor og jeg føler at samarbeidet med spillere, trenere og administrasjon er bra. Vi er i gang med noe vi skal fortsette å videreutvikle fremover.

2.omgang

Det er med positivt fortegn vi starter 2. omgang, men det blir fortsatt fokus på prestasjon utenfor som på banen. Vi ser frem til første avkast som blir to landskamper i Terningen Arena 3. og 4. januar, samt rekruttene som skal spille i Presterudhallen. Januar er landslagstid og vi har flere i sving på ulike landslag.

Videre benytter vi januar til å videreføre turneringen som ble arrangert første gang i fjor. Noen av de beste lagene fra Norge og Sverige møtes til underholdende kamper i Terningen Peugeot CUP 20.-22. januar. Det kommer mer informasjon om dette på våre hjemmesider- vi GLEDER oss til underholdende håndball!

Vi ser også frem til mer samarbeid med Storhamar fremover. Det vi er sikre på, er at vi kommer til å arrangere Eidsiva Håndballskole siste uken i juni. Påmeldingen starter allerede i disse dager! Suksessen fra i fjor, Håndballskole i Terningen Arena i august, vil også arrangeres som i fjor.

Sluttspillet i 2012 er utvidet og vil avsluttes i mai, forhåpentligvis i Terningen Arena.

De frivillige

En spesiell takk til alle våre frivillige! Det vi gjør kan ikke gjennomføres uten all de frivillige som står på for klubben. Elverum har MANGE, positive mennesker som frivillig jobber dugnad og som bruker stor del av sin fritid for at vi klarer alle arrangementene. Dette ble behørig satt pris på med tildelingen ”Årets arrangør” som stemmes frem av spillerne i Postenligaen- fantastisk bra. I tillegg er jobben dere gjør et viktig økonomisk bidrag til klubben: HJERTELIG TAKK!

Stor Takk til våre sponsorer og andre samarbeidspartnere, vårt fantastiske publikum og Taiga`n – helt suverent! Velkommen også til alle nye tilskuere og håndballinteresserte!

Vi ønsker dere alle en fortsatt god jul og et begivenhetsrikt nytt år!