Landslagsmoro – Elverum

Landslagsmoro

I går var Elverum sterkt representert i rekruttlagetskamp mot Egypt. I dag og i morgen smeller det i i Terningen Arena, da skal a-landslaget i aksjon.

Alle de fire Elverumsspillerne; Steffen Stegavik, André Lindboe, Magnus Gullerud og Morten Nergaard gjorde en veldig god figur i går da rekruttlandslaget tapte med fire mål mot Egypt. Steffen Stegavik ble i tillegg banens beste spiller med totalt 7 mål. Også på tribunen i Prestrudhallen var Elverum godt representert, da flere fra Taiga´n tok turen til Hamar for heie frem Norges rekrutter.

Allerede i kveld skal Egypt igjen i aksjon. Denne gang er det Norges a-landslag som er motstander. De samme lagene møtes også imorgen. Begge kampene går i Terningen Arena. Elverum vil i disse kampene være representert ved Christoffer Rambo. Kampstart tirsdag er 19.00. På onsdag er kampstart klokken 19.10. Billetter får du kjøpt hos Hagen Sport i Elverum eller i hallen på kampdag.

Vi har de tre siste hjemmekampene hatt et snitt på 2000 tilskuere. Nå skal vi vise håndball-Norge at vi er landets håndballby nummer 1. Landslagsgutta gleder seg og vi gleder oss til en håndballfest i Terningen Arena. 

Les hva Norges Håndballforbund og Lars Erik Bjørnsen sier før de to kampene her.