Rambo med god kamp – Elverum

Rambo med god kamp

Rambo viste gode takter for Norge i dagens seier over Egypt. I morgen skal Norges rekrutter igjen i aksjon mot Egypt.

Christoffer Rambo hevet seg, sammen med resten av laget, betraktelig siden gårsdagens kamp. Anført av playmaker Børge lund, kunstneren Håvard Tvedten og bombekasteren Christoffer Rambo sikret Norge seier 29-20 (14-11) i kveldens kamp mot Egypt. En revansje som smakte godt etter tap 20-23, også det mot Egypt, dagen før. Rambo scoret 5 mål i kveldens kamp. Håvard Tvedten ble toppscorer og banens beste med 10 lekre scoringer.

I morgen skal Norges rekrutter igjen i aksjon mot Egypt. For Norge spiller Elverumsguttene; Morten Nergaard, Steffen Stegavik, André Lindboe og Magnus Gullerud. I mandagens kamp ble det tap 24-28, men i morgen får også rekruttene en mulighet til å revansjere seg. Sist kamp mellom de to lagene ble Steffen Stegavik banens beste for Norge.

Kampen går i Hedmarkshallen. Veibeskrivelse finner du her. På mandag hadde over 200 tatt turen fra Elverum til Hamar. Kanskje vi kan få til en liten folkevandring også denne gangen? Og for litt ekstra underholdning kan du få med deg andre omgang av Elverum rekrutt sin treningskamp mot Storhamar damer i Prestrudhallen på hjemveien.

Kampstart Norge rekrutt – Egypt er 17.00. Og det er gratis inngang.