Jubelhelg – Elverum

Jubelhelg

Helga 20. til 22. januar samler topplag for Sverige og Norge. Ni toppkamper til lav pris. 200 kroner for hele helga, eller 100 for barn og pensjonister.

 Etter en hard treningsperiode, er vi klar for å spille kamper igjen. Vi har fått gode motstandere hit til Terningen arene. Drott som vi spilte mot tidligere i fjor sommer er et lag som kjemper i toppen av svenke ligaen.  Kampen endte med Elverums seier den gangen. Vi er spente på om vi klarer å vinne igjen mot så god motstand.

Aranes er et lag vi har et godt samarbeid med. Vi har spilt de to siste årene i Kungsbacka, hvor Aranes har holdt turnering og de var her på turnering forrige januar. Siste år vant vi tuneringa etter veldig gode prestasjoner i fire kamper.

Aranes ligger midt på tabellen, men Drott ligger halveis i sesongen på 5. plass i den Svenske ligaen.  Det vil være en viktig turnering for alle lagene da dette er lagenes eneste treningskamper før serien starter opp igjen. Vi vil vinne vår egen turnering og ha fokus på å underholde deg med god håndball.

Vår sterkeste motstander Haslum, Follo og Drammen er de øvrige motstandere.

Kamprogrammet