Norge på godt og vondt. – Elverum

Norge på godt og vondt.

 

Jeg har tenkt mye på Norges prestasjon mot Slovenia, vi tar to poeng i åpningskampen og stort bedre kan det ikke bli. Ser man litt bak prestasjonen er det mye som er veldig bra og noe som bør rettes på hvis det skal skal kjempes om poeng i de to neste kampene. Forvar spillet fungerer til tider godt, målvaktspill i toppklasse er noe av det mest positive i kampen mot Slovenia. Angrepsspillet blir til tider for statisk, samhandling back-strek fungerer veldig bra, men back-back blir for tilllfeldig. Det er veldig mange gode enkeltprestasjoner i spillet og det er vi avhengige av når angrepsspillet ikke fungerer optimalt. Skulle ønsket at angrepspillet hadde mer flyt og bedre rytme,  med høyere tempo og større fart. Det skjer for ofte at spillere tar imot ballen uten fart for å utfordrer forsvaret.

Men å ta to poeng i en åpningskamp med nerve og kniven litt på strupen står det respekt av. Jeg gleder meg til fortsettelsen, det blir garantert spennende og stor underholding.