Håndballgalla – Elverum

Håndballgalla

Tradisjonsrike HK Drott og HK Aranäs i Terningen Arena sammen med de beste lagene fra Norge underholder i ni kamper fredag - søndag.

Helga er krydret med det best. For 100 kroner (voksne) og 50 (pensjonister/barn) kan du få med deg alle kampene på en dag, men selve «juvelen» er at du for 100 kroner (pensjonister/barn) og 200 (voksne) kan du få med alle ni kampene gjennom hele helga.

Ta helga i hallen

Ta fri helga og flytt til Terningen Arena, for på lørdag byr Terningen Cafe på Taco-buffé til 110 kroner, og du kan spise så mye du vil, og søndag kan du kose deg på nytt med svinekamp til en hundrelapp.

HK Drott har i Sverige, akkurat som Elverum i Norge, lange tradisjoner med elitehåndball. Hele 22 ganger har de spilt SM-finale, og 10 ganger har de vunnet og tatt æren med tilbake til Halmstad. Og to ganger har klubben såpilt E-cupfinale. I år jsnuser de tett på enda et mesterskap.

Statistikk om HK Drott kan du se her

HK Aranäs kjenner vi igjen fra i fjor da de var godt på veg til å ta det første nappet i den store sølvpokalen gullsmed Olaf Silkebækken satte opp. Noen forandringer har de hatt i spillerstallen foran denne sesongen, og i likhet med Drott har de med seg sitt beste mannskap til Terningen Peugeot Cup.

Statistikk om HK Aranäs kan de se her

Elverumstreneren Christian Berge har nok hatt en finger med i puljeoppsettet, og da er det kanskje litt pussig at han vil ha HK Drott og Haslum HK i sin pulje.

– Det er tøffe motstandere uansett om jeg hadde bedt om Follo, Drammen eller HK Aranäs i stedet. Det viktigste for meg er at jeg får testet spillerne best mulig, og da ville jeg være sikker på at vi fikk møte HK Drott som blir en ny utfordring for spillerne, forklarer Berge.

Tøffe oppgjør blir det, og topp underholdning, – ni kamper til ende.

Mer infoom Terningen Peugeot Cup her

(Elverum)