Snipp snapp ………. – Elverum

Snipp snapp ……….

Så var Norge ute av EM. Det er marginalt i idretten, vi hadde muligheten mot Island. Det var der avansementet glapp.

Mange har idag sterke følelser for hva Slovenia presterte mot Island. Det er ingen tvil at slovenerne la seg i de to siste minuttene og jeg har full forståelse for et lag som skaffer seg beste mulig utgangspunkt foran mellomspillet. De kunne kanskje gjort det litt mindre åpenlyst, men det er ingen tvil om at jeg ville gjort det samme og det trur jeg alle lag ville gjort.

Kampen mot Kroatia var en vanskelig oppgave på forhånd og som viste seg å bli mission impossible utover i kampen. Kroatia spilte et tøft forsvar mot et fantasiløst norskt angrepsspill. Jeg savner en ide eller et kollektiv der spillerne jobber mer for å sette medspiller i gode situasjoner. Forsvarspillet var heller ikke optimalt og kroatene kom til mange gode sjanser. Hadde det ikke vært for en godtspillende Ervik i målet kunne det blitt riktige stygge siffer. Kroatia er et klasselag som kommer til å kjempe om gullet, kanskje det laget som har overbevist mest så langt i mesterskapet.

Norge er ute, men jeg gleder meg som et barn til mellomspill runden. Det er ikke ofte det er så god underholding på TV.

 

Christian