HK Drott til topps – Elverum

HK Drott til topps

Kampen var helt åpen til det gjensto snaut 3 minutter for da utnyttet svenskene drammensernes feil og vant Terningen Peugeot Cup 2012.

– Glimrende helg for oss. Vi fikk møte to svenske lag av tre kamper, og det var helt perfekt, sa Drammen-treneren Geir Oustorp rett før han og laget satte kursen hjem.

HK Aranäs fikk med seg lykkeønskninger til seriekampen mot tabelltoeren Ystads IF, når serierunden tar til igjen i Sverige 1. februar. HK Aranäs spilte uavgjort 24-24 i forrige møte, tross for at laget ligger utsatt på 12. plass på tabellen.

– Vi håper at sesongen i år blir slik den ble i fjor etter at vi kom hjem fra Elverum for ett år siden. Den gang gikk resultatene rett opp etter at vi hadde gjestet dere. Jeg tror spillerne får noe ekstra ut av en slik tur hvor de bor og lever tett på hverandre i 3 døgn, mente den ene trenerne, Niklas Virolainen, før ni-timers turen hjem til Kungsbacka tok til.

Bra cup for de 3 topplagene, og ikke minst for Haslums unge og reservepregede lag som endte på 4. plass.

De som ikke fikk like mye ut av turneringen, resultatmessig, var arrangørklubben sjøl og Follo.

Uansett: Fordelen er at de kunne hente ut det viktigste, og det er svakhetene, – før poengjakten starter opp igjen i Norge 5. februar.

Les mer fra Terningen Peugeot Cup her

(Elverum)