Elverum rekrutt med seier – Elverum

Elverum rekrutt med seier

Guttene tok turen til Brumunddal til et lite "lokaloppgjør" i 3.div. De fikk god motstand, men viste at de var de sterkeste i denne kampen.

Onsdag kveld tok Elverum turen til Brumunddal for å møte Veldre til kamp i 3 divisjon.Alle kom seg dit bortsett fra bilen til trener Ruud. Den kom bare til Elverumshallen. Men Rolf tok ansvar å kjørte istedet og viste flott kjøring så alle mann kom seg frem til tide.

Kampen kan bli sett på som et lite «lokaloppgjør» i 3.divisjon, med Elverumsom favoritter. Selv om Norge spilte landskamp i EM var hallen fylt med folk. God ramme for en bra kamp.

Svein, Håkon, Odin, Mishels, Børre og Christian

Tid for avkast og hjemmelaget tar ledelsen først, men Håkon reduserer rett etterpå etter flott spill. Lagene følger hverandre tett de første 10 minuttene før Veldre får seg en 3 målsledelse. Dette kommer mye slurv av Elverum offensivt, og de slipper Veldre veldig lett gjennom i forsvar. Elverum tar seg selv i nakken å henter inn ledelsen når det er spilt 15 minutter av første omgangetter at Veldre fikk kampens første 2-minutter. Rekruttene har virkelig fått fart i sakene og nærmest tvinger treneren til Veldre til å ta en time-out. Det hjelper ikke så veldig når Mishels er scoringskåt og dunker inn baller. 28 minutter er spilt når Veldre får sin andre 2-minutter. Lagene går til pause med 14-19 til Elverum.

Ruud under en time-out

Andre omgang starter som første sluttet. Elverum fosser fremover og tetter igjen bakover.Stillingen etter 3 minutter av andre omgang er 16-24 til Elverum. Virker som trener Ruud har gitt en god peptalk i pausen. Han kan glede seg over at lagetspiller god håndball for øyeblikket. Men iløpet av de 10 neste minuttene henter Veldre inn kraftig å har tettet luken til bare 3 mål.Elverum tar en nødvendig time-out for å få orden på ting. Ruud må være spesialist på peptalks når det er time-out, for Elverum har virkelig fått fart på sakene igjen. Eller så har Veldre fått prestasjonsangst siden damelaget deres kom på tribunen for å se på. Hvem vet?! 25 minutter av 2.omgang er spilt å stillingen er 25-31 til Elverum. Kampen dør litt på slutten å ender med 26-32 seier til rekruttene fra Elverum.

Mishels og Odin med frimerke

Elverums lag og mål: Mishels 8, Håkon 7, Odin 6, Christian 5, Svein 3, Rolf 2, Truls 1, Børre, Mats, Vegard.

Av: Thomas Hagen