Gratulerer – Elverum

Gratulerer

Arne M. Kristiansen og Kenneth Abrahamsen gjennomførte et nærmest perfekt EM som ga dommerduoen EM-finalen i Serbia.

Om det norske laget ikke lykkes i EM så tok det norske toppdommerparet, Arne M. Kristiansen og Kenneth Abrahamsen, igjen. De gjennomførte de innledende kampene på en slik måte at de ble plukket ut til å dømme EM-finalen mellom Serbia og Danmark.

Kenneth Abrahamsen og Arne M. Kristiansen har vært med i VM tre ganger; 1993 (Kvinner), i 2007 var de med i VM Menn i Tyskland og i 2011 i Sverige. I tillegg har paret også dømt i to EM Menn; 2008 (i Norge) og i 2010 i Østerrike. I det siste EM dømte paret semifinale. 

Fram til finalen i EM i Serbia har paret ledet: 

Tsjekkia – Tyskland (gruppespill)

Tsjekkia – Makedonia (gruppespill)

Frankrike – Kroatia (Hovedrunden)

Serbia – Tyskland (Hovedrunden)