Postenligaen kastes i gang igjen – Elverum

Postenligaen kastes i gang igjen

Etter EM-pause for herrene kastes nå Postenligaen i gang igjen. Hele fire kamper på ti dager. Nøtterøy borte er første prøve.

For Elverum har Christoffer Rambo vært opptatt med spill for Norge, mens Nøtterøy på sin side hadde Johnny Jensen i aksjon for Norge og målvakten Hreidar Gudmundsson i aksjon for Island. På søndag barker disse sammen i det som blir en tøff bortekamp for Elverums håndballherrer.

Pausen har inneholdt masse trening, i tillegg til turneringen på hjemmebane; Terningen Peugeot Cup. Turneringen bar preg av at det var noen ting å jobbe med, men tiden er brukt godt og alt er forhåpentlig i rute før det i morgen igjen handler om å ta med seg to poeng hjem til Elverum. Troppen er fulltallig og skadefri, Alexander Børresen har slitt litt med beina de siste ukene, men er meldt spilleklar til morgendagens kamp.

Nøtterøy har et par utskiftninger siden sist vi møtte dem. Deres toppscorer Maximillian Jonsson er solgt til Qatar. Og det blir spennende å se hvilke grep de har gjort for å avløse svensken.

Dette er som sagt den første av fire kamper på ti dager og allerede på onsdag er det hjemmekamp mot Drammen. Før den tid skal vi derimot gi alt for to poeng i morgen. For de som ikke har mulighet til å komme i hallen, vises kampen på TV 2 Sumo. Kampstart 16.00.