Stegavik forlenger med Elverum – Elverum

Stegavik forlenger med Elverum

Elverum tapte i kveld 24-23 på bortebane mot Nøtterøy. Den gledelige nyheten er derimot at Steffen Stegavik forlenger med Elverum.

Det var knyttet stor spenning til kveldens kamp i Postenligaen, den første etter en lang EM-pause. Nøtterøy hadde på forhånd mistet sin toppscorer Maximillian Jonsson til Qatar og ingen visste hva de skulle spille på når han var borte. Elverum kom aldri inn i rytmen denne kampen, og utenom en god periode de siste ti minuttene hvor vi henter inn 22-18 til 22-22, så var det lite å skrive hjem om etter denne kampen.

Dagens gledelige nyhet er derimot at Steffen Stegavik forlenger sin avtale med Elverum Håndball. Det skal sies at lokalavisen Østlendingen var svært behjelpelig med å få i land denne avtalen med Steffen. Mer om dette kan du lese her.

Allerede på onsdag er det hjemmekamp, og det er et skikkelig toppoppgjør mot Drammen. Da er det «alle mann til pumpene» da vi skal revansjere dagens tap og ikke minst tapet mot Drammen i serieåpningen.

(Elverum)