Vinnervilje – Elverum

Vinnervilje

Det var stor usikkerhet på forhånd til hvordan Elverum skulle reise seg etter tapet mot Nøtterøy. I dag var det viljen som sikret oss to poeng.

Elverum kom fra et bittert et-målstap mot Nøtterøy, mens Drammen på sin side knuste Follo i sin forrige kamp. Det var derfor med usikkerhet Elverum gikk inn i dette toppoppgjøret mot drammenserne. Spørsmålet var om kampen mot Nøtterøy var kun et arbeidsuhell eller om formen hadde fått seg en knekk etter EM-pausen.

Kampen startet trått for Elverum, et par dårlige avslutninger og noen feil gjorde at Drammen raskt gikk opp i en 3-0 ledelse før Elverum scoret ved Christoffer Rambo. Elverum bet seg fast resten av omgangen, med Drammen hele tiden to-tre mål foran. Drammen ledet 13-11 til pause.

Andre omgang startet med at Drammen raskt gikk opp i en fem måls ledelse og på dette tidspunktet så det mørkt ut for Elverum. Det snudde derimot, og lagene var like langt ved stillingen 23-23, ti minutter før slutt. Deretter var det kun viljen det sto på, en vilje Elverum hadde mest av som til slutt endte med seier 28-26. En ubeskrivelig viktig seier foran drøye 1500 tilskuere i Terningen Arena. Med denne 2-målsseieren vil Elverum ligge foran Drammen på innbyrdes oppgjør. Og akkurat det kan bli avgjørende i årets tette serie.

Steffen Stegavik feiret ny kontrakt med å bli banens beste spiller.

Kampfakta

Elverum – Drammen 28-26 (11-13)

Mål, Elverum: Steffen Stegavik 7, André Lindboe 6, Lars Nordberg 4, Kjetil Aanestad 3, Christoffer Rambo 3, Andreas Rnnberg 2 og Magnus Gullerud, Leonel Ojala og Aleksander Børresen ett hver.

Mål, Drammen: Gøran Sørheim 5, Lars Erik Bjørnsen 5, Steven Larsson 4, Henrik Westgaard 4, Jan-Richard Lislerud Hansen 2, Henrik Jacobsen 2, Magnus Nørstebø 2 og Fredrik Utengen 2.

Utvisninger, Elverum: 2 x 2 min., Drammen: 2 x 2 min.

Tilskuere: 1.580

Dommere: Ronny Hell og Morten Isachsen.

Allerede på søndag fortsetter kampen om medaljer, da kommer Herulf/Moss på besøk til Elverum. Og hvis du ikke visste det; støtten fra publikum er uvurderlig!